Coșul cumpărătorului

Salut! Suntem CorkHouse

O companie ce tinde spre a schimba lumea spre bine.

Cine suntem?
Cine suntem?

Cine suntem?

Compania «CAPSULIT – GRUP» a fost fondată în anul 1999. Întreprinderea se ocupă cu comercializarea podelelor și a tapetelor din plută naturală, realizate în Portugalia. Deţinem o gamă largă de produse cu textură diferită, ce se va potrivi oricărui interior. Oferim materiale de izolare termo – acustică. ( Aglomeratul negru și fibra de cocos).

Vă propunem o gamă largă de panouri din plută de diferite dimensiuni, o variată gamă de covorașe pentru baie, WC, pentru pisici și câini.

De asemenea, spre atenția Dumneavoastră, avem diverse tipuri de accesorii de uz casnic :suporturi pentru fierbinte, suporturi pentru farfurii, tave, suporturi pentru păhare, suporturi pentru sticle de vin.

Întrebări frecvente

Aici veți găsi răspunsuri la întrebări frecvente legate de produsele noastre din plută naturală.

 1. Astăzi pluta îşi găseşte o întrebuinţare largă în industria construcţiei ca izolator termic şi acustic, în industria constructoare de maşini în producerea a tot felul de piese şi accesorii.
 2. Pluta este pe larg utilizată şi în studiourile de înregistrare, cinematografe, instalaţii de refrigerare, la oformarea decorativă a pereţilor, tavanului, podelii apartamentelor şi faţadei caselor.
 3. Structura plutei este una celulară impermeabilă, umplută cu aer, ceea ce îi permite plutei să nu se teamă de influenţă şi acţiuni fizice.
 1. Este un material ușor de instalat practic pe orice tip de suprafață;
 2. Pereţii, acoperiţi cu plăci de plută aglomerată, deţin nu doar capacitate de izolare termică şi fonică, dar şi proprietăţi acustice foarte bune.
  Ele elimină ecoul, şi ca nici un alt material, diminuează gălăgia între etaje și odăi.
 3. Suprafața este acoperită cu ceară de albină, care nu atrage praful și funinginea, nu absoarbe mirosuri și permite efectuarea curățeniei umede.
 4. Tapetele din plută naturală se utilizează în diverse odăi ca saloane şi dormitoare, bucătării, balcoane şi culoare. de timp comercial ca oficii, cafenele şi restaurante, magazine, hotele, biblioteci, studiouri etc.

 

 1. Plăcile sunt gata de utilizare imediat după așezare, instalarea nu necesită prelucrări adiționale sau lac;
 2. Nici un material natural nu se va compara cu pluta prin rezistenţă şi durabilitate. Datorită unui nou component XTREME WRT podelele sunt protejate de orice influenţă fizică ( mobila, încălţămintea cu tocuri etc.) Ca calitate podelele din plută nu cedează cu nimic altor materiale pentru podea, doar că acestea vor fi mereu calde;
 3. Podelele din plută ideal se potrivesc pentru: bucătărie, dormitoare,culoare, camere de copii, scări, pentru baie şi veceu, oficii, hotele şi restaurante, magazine, spitale, şcoli, săli de sport ş.a;
 4. Colecția HYDROCORK - este 100% rezistentă la apă și perfect se potrivește pentru bucătării, băi și chiar saune.

100%

Produse naturale

Alege produse ecologice din plută naturală .
Alege produse ecologice din plută naturală .
Alege produse ecologice din plută naturală .

Alege produse ecologice din plută naturală .

Alegând produse ecologice și naturale din plută naturală, nu numai că veți avea un mediu mai sănătos acasă, dar veți contribui și la protejarea mediului înconjurător pentru generațiile viitoare. Investește în produse de calitate și îmbunătățește-ți stilul de viață astăzi. 

7518

Produse

3472

Clienți satisfăcuți

24

Ani Experiență